Actueel

Schrijf je snel in voor de Business voice Heerenveen op 29 november 2016

Geschreven door Bob Tiel op 14 oktober 2016.

Datum: dinsdag 29 november 2016 in het Posthuis Theater te Heerenveen

Inschrijven kan vanaf 1 juli 2016 tot en met 1 november 2016.

  • Selectieavond 8 november 2016
  • Trainingsavond 15 november 2016
  • Finaleavond 29 november 2016

 

Prijzenpakket:

Eerste 20 deelnemers die zich aanmelden ontvangen een gratis online training t.w.v. € 79,95 bij het Instituut voor Ondernemers in het MKB.

Alle finalisten:

Begeleiding van een coach om jou hulpvraag te beantwoorden

Daarnaast nog extra 3 maanden gratis begeleiding van Stichting Ondernemerssteun. Training voor een goede pitch door communicatiedeskundige Annemieke Mintjes (Mintjes&co). Gratis 12 maanden lidmaatschap Ondernemerskring Heerenven (OKH)

Winnaar wordt gekozen door de coaches: 3 maanden extra begeleiding van Stichting Ondernemerssteun met aanvullend extra media aandacht en een wisselbokaal.

Een van de finalisten maakt ook nog kans op € 2.500 van het Rabobank Stimuleringsfonds. Hier zitten wel voorwaarden en criteria aan verbonden.

 

Waarom meedoen aan Business Voice Heerenveen 2016

De één leert het liefst door een boek uit zijn hoofd te leren, de ander door het wiel opnieuw uit te vinden en een derde door de kunst van een ander af te kijken. Kennis en ervaring delen en van elkaar leren is de sleutel voor jouw succes!

Jaarlijks worstelen veel startende en jonge ondernemers met vraagstukken die minder in de ‘core competenties’ van hun bedrijf passen. Geregeld worden hiervoor bijeenkomsten en workshops georganiseerd en geven accountants, overheden en banken adviezen op maat. Toch blijkt dat niet iedere hulpvraag niet altijd goed wordt opgepakt.

Business Voice Heerenveen wil helpen om jouw hulpvraag samen aan te pakken. Je gaat aan de slag met ondernemers en oud ondernemers uit de regio en presenteert op de finaleavond jouw hulpvraag in een korte pitch, met als doel dat je de interesse krijgt van een van de coaches. De coaches zijn ervaren (oud-)ondernemers.

Voor jou als deelnemer is er altijd winst. Zo krijg je in de media aandacht, begeleiding in het voortraject en hulp bij de voorbereiding van je pitch. De hoofdprijs is een langere periode begeleiding en gratis extra publiciteit. Een ideale gelegenheid dus om je kennis en netwerk te vergroten. Schrijf je snel in op: http://www.businessvoiceheerenveen.nl/

 

bvh