Actueel

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt!

Geschreven door Carlo de Boer op 09 februari 2018.

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt!

April 2017, in deze maand is het allemaal begonnen. De eerste stappen binnen de NOM zijn gezet. Met gezonde spanning ging ik het sollicitatiegesprek aan met Arjen en Ellen. Vrijwel na 5 minuten voelde het goed en wist ik het zeker: Ik wil stagelopen bij Flinc! Nu ik dit schrijf op 9 februari, is het net alsof het de dag van gister was. Wat is het toch snel gegaan allemaal.

11 september, mijn eerste stagedag. Eenmaal aangekomen bij de NOM, wist ik niet wat mij te wachten stond. Ik werd opgehaald door Ellen, kreeg een werkplek en alles werd voor mij geregeld. Kort daarna kreeg ik een presentatie over de NOM en werd ik voorgesteld aan alle collega’s. Mijn eerste indruk was zoals ik had verwacht: zeer positief! Mede omdat Ellen meer dan de helft van de dag met een lach rond loopt.

Het afgelopen half jaar heb ik veel verschillende werkzaamheden voor Flinc mogen uitvoeren. Voornamelijk online marketing (Twitter, LinkedIn), websitebeheer, onderzoek naar de dienstverlening en allerlei overige taken. De resultaten van het onderzoek naar de dienstverlening zijn zeer positief. Zo is de dienstverlening van Flinc beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 7.5!

Tijdens deze werkzaamheden heb ik veel geleerd over Flinc, de NOM, alles wat met ondernemerschap te maken heeft en het financieringslandschap in Noord-Nederland. Daarnaast zijn de gesprekken met ondernemers en investeerders mij ook bijgebleven. Erg interessant om te zien hoe Ellen, Bjorn en Jens in gesprek gaan met een ondernemer of investeerder. Hiervoor ben ik Flinc en de NOM dankbaar.

Ook wil ik de FECO bedanken voor de activiteiten waaraan ik mocht deelnemen. Deze heb ik als erg leuk en leerzaam ervaren. Zo ben ik nu een professionele ‘curler’, heb ik voor het eerst een oester gegeten tijdens het gezellige kerstdiner en veel geleerd tijdens het uitje naar DOT/UMCG.

Deze mooie tijd zal mij nog lang bijblijven. Nommers, bedankt voor deze leerzame ervaring en wellicht tot later!