Actueel

Do 29 sept. 2016: KvK Dag van de innovatie 2016 in het Adverium in Drachten

Arjen Schol, Flinc

Geschreven door Arjen Schol op 15 september 2016.

KvK Dag van de Innovatie 2016 in het Adverium in Drachten

Ondernemers aan de slag met zeven nieuwe gouden regels voor innovatie.

Op donderdag 29 september 2016 gaan ondernemers op de jaarlijkse KvK Dag van de Innovatie aan de slag met de zeven nieuwe gouden regels voor innovatie. Google laat er de fijne kneepjes zien van online zakendoen. Talloze ondernemers uit de regio presenteren hun noviteiten en studenten lossen prangende vragen op van ondernemers. Als klap op de vuurpijl presenteert de Kamer van Koophandel om 18.00 uur de meest innovatieve mkb-bedrijven uit de regio. 

De Dag van de Innovatie, die begint om 14.30 uur en duurt tot 19.00 uur, vindt plaats in het Adverium in Drachten. Op het innovatieplein vindt er ook The Expert Den plaats, waarin ondernemers ter plaatse tips krijgen aangereikt van bekende ondernemers en experts. Vragen en ideeën worden voorgelegd aan onder andere Arjen Schol, projectmanager bij Flinc, Fred Koggel van Fralimar Holding B.V. en Eileen Blackmore van House of Design. De Dag van de Innovatie is een ontmoetingsplaats, waar ervaren en minder ervaren innovatieve ondernemers elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Presentatie meest innovatieve mkb Om 18.00 uur worden de meest innovatieve mkb-bedrijven uit de regio gepresenteerd. Deze bedrijven weten op 29 september welke plaats zij in 11e editie van de MKB Innovatie Top 100,  de innovatie-etalage van de Kamer van Koophandel, hebben veroverd. De KvK organiseert voor de tweede maal deze Dag van de Innovatie, die tegelijkertijd op vijf locaties in het land plaatsvindt. Vorig jaar namen er bijna 2.500 ondernemers aan deel.

Meer informatie en gratis deelnemen? Aanmelden kan via www.kvk.nl/dagvandeinnovatie.