Actueel

Een nieuw gezicht bij Flinc!

Geschreven door Bob Tiel op 27 september 2016.

Bob Tiel

Flinc wijst niet alleen innovatieve ondernemers de weg naar een geschikte financier, maar biedt ook studenten de mogelijkheid om alles over financieringen en ondernemerschap te leren. Zo heb ik het enorme privilege om zes maanden stage te mogen lopen bij Flinc.

Even voorstellen

Ik ben Bob Tiel, vierdejaars Small Business en Retail Management student aan de Hanzehogeschool in Groningen. Deze studie was voor mij een logische keuze aangezien de kans groot is dat ik ooit de stap richting het ondernemerschap zal zetten. Tijdens deze studie behandel je de volledig theoretische basis die nodig is voor het starten van je eigen onderneming en kan je aan het einde van de studie deze theorie in de praktijk toepassen tijdens een stage. Komende zes maanden zal ik veel met ondernemers spreken en heb ik de kans om een kijkje te nemen in de verschillende financieringsvormen die ons ondernemende landje biedt.

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn stage zal ik voornamelijk werken aan het financieringsportaal van Flinc genaamd FinDit. In FinDit kunnen investeerders de verschillende proposities zien en contact met de ondernemers opnemen. Naast de werkzaamheden aan het financieringsgsportaal ga ik onderzoeken wat precies de behoeftes zijn van onze investeerders. Waar zijn de investeerders naar op zoek en waar vind ik investeerders die willen investeren in bijvoorbeeld een kansrijke innovatieve startup?

De eerste week is mij al erg goed bevallen. Het Flinc team neemt mij overal mee naartoe en kan hun kennis goed op mij overbrengen. Hierdoor heb ik in de eerste week al veel geleerd en heel wat inspirerende ondernemers en investeerders ontmoet.

Ik hoop met een goede dosis enthousiasme en ondernemerschap een toevoeging te worden voor het Flinc team. Hebben jullie opmerkingen, tips of vragen voor Flinc of specifiek aan mij? Neem gerust contact met ons op. Alle vragen zijn welkom.

Tot de volgende keer,

Bob Tiel