Actueel

Nieuwe uitdaging Liesbeth Omvlee en komst Ellen Ploeger

Arjen Schol, Flinc

Geschreven door Arjen Schol op 03 juni 2016.

Zoals jullie weten, heeft Liesbeth zich de afgelopen anderhalf jaar vanuit Flinc (NV NOM) ingezet voor de innovatieve startups in Noord Nederland. Zij heeft hen begeleid in het verder uitwerken van hun businessplannen, voorzien van informatie over verschillende financieringsvormen en in contact gebracht met investeerders. Daarmee heeft zij met trots een bijdrage kunnen leveren aan het startup-klimaat in Noord Nederland.

Nieuwe uitdaging voor Liesbeth Omvlee

Binnen de NOM kreeg Liesbeth de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen en per 1 mei jl. heeft zij bewust de stap gezet in haar carrière, om als business developer te gaan werken binnen de NOM.

Waar een plekje vrij komt moet er ook weer een plekje worden gevuld en dat is gelukt!

Komst Ellen Ploeger

Wij zijn verheugd om te vermelden dat vanaf 1 mei 2016 Ellen Ploeger onze nieuwe collega is en Liesbeth Omvlee opvolgt op als project manager bij Flinc.

Ellen heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in de richting Organizational and Management Control. Zij heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en de financiering van (startende) ondernemers en ondernemers welke in zwaar weer verkeren.

Door haar ervaring en kritische houding is zij in staat om invulling te geven aan de adviesrol en ondernemers te begeleiden bij het ‘investor ready’ maken van hun businessplannen.

Zij versterkt de kracht van ondernemers door hen in contact te brengen met financiers die naast kapitaal ook kennis, expertise en een netwerk kunnen bieden. Inspiratie haalt zij uit gedreven ondernemers die ‘het verschil’ willen maken.

Heb je vragen voor Liesbeth? Mail of bel haar gerust op 06 13 36 34 34.

Zoek je contact met Ellen? Mail of bel haar dan op 06 481 779 08.

Wij wensen Liesbeth heel veel succes met haar nieuwe stap als business developer en daarnaast kijken enorm wij uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega Ellen!

Team Flinc