Actueel

Even voorstellen

Geschreven door Bjorn Redmeijer op 05 oktober 2017.


Mijn naam is Bjorn Redmeijer. Ik ben 27 jaar, kom oorspronkelijk uit Winschoten, maar woon inmiddels al weer een aantal jaren met veel plezier in Groningen.

Per 1 oktober ben ik in dienst getreden bij Flinc als Projectmanager. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Leeuwarden, bij Economische Zaken, als adviseur Innovatie & Internationaal ondernemen. Gedurende deze periode heb ik mij o.a. bezig gehouden met de economische speerpunten van de gemeente Leeuwarden, namelijk: watertechnologie, dairy en circulaire economie. Zodoende heb ik veel contact gehad met ondernemers. Met name het ondernemerscontact en het helpen van ondernemers met het van de grond krijgen van hun ideeën, vond ik erg leuk. Zo beheerde ik het Groen Innovatiefonds. Dit is een fonds met als doel het stimuleren van innovatie en werkgelegenheid in de gemeente Leeuwarden op het gebied van watertechnologie, duurzame energie en agro / food. Werken bij Flinc spreekt mij dan ook zeer aan vanwege het feit dat je op dagelijkse basis contact hebt met ondernemers en ondernemers daadwerkelijk verder kunt helpen. De opgedane kennis en het opgebouwde netwerk tijdens mijn dienstverband bij de gemeente Leeuwarden wil ik dan ook graag inzetten voor Flinc en de innovatieve startups en spin-offs die ik zal tegenkomen.

Voordat ik bij de gemeente Leeuwarden in dienst trad, heb ik de master Business Administration, Small Business & Entrepreneurship, afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor heb ik mijn HBO diploma behaald aan de Hanzehogeschool. Ik heb de HBO opleiding Management, Economie en Recht gedaan. Tijdens mijn HBO opleiding ben ik op stage geweest naar China voor Hoza Logistic Solutions, waar ik onder andere een marktonderzoek heb verricht. Mijn afstudeerstage heb ik tevens bij Hoza Logistic Solutions gedaan. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik een milieumanagementsysteem opgezet en geïmplementeerd, hetgeen resulteerde in het ISO14001 certificaat. Vervolgens heb ik een periode voor Hoza Logistic Solutions gewerkt in China als vooruitgeschoven inkoper / kwaliteitscontroleur. Toen de opdracht was afgerond in China, ben ik een halfjaar gaan reizen door Australië en Bali. Daarna ben ik nog een tijd werkzaam geweest als Projectmanager bij Hoza Logistic Solutions, op locatie Scheemda. Destijds heb ik tevens PRINCE2 Foundation & Practitioner behaald. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Univé Verzekeringen. Bij Univé Verzekeringen heb ik gewerkt als Deskaccountmanager, alvorens ik besloot dat ik alsnog mijn master wilde halen.

Ik heb erg veel zin om te starten als Projectmanager bij Flinc! Ik hoop op een leuke, leerzame en succesvolle samenwerking!

Uiteraard sta ik er altijd voor open om nader kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik ben bereikbaar via de volgende contactgegevens: redmeijer@flinc.nl & 06-54100122. Mijn LinkedIn pagina kun je hier vinden.

Met vriendelijke groet,

Bjorn Redmeijer.