Actueel

Een schot in de roos!

Geschreven door Carlo de Boer op 13 september 2017.


Stage, een leuke tijd waarin je een hoop leert over het bedrijfsleven. Van deze periode wil je optimaal gebruik maken en het maximale uit jezelf halen. Om deze reden ging ik op zoek naar de perfecte stageplaats waar ik enthousiast van word en waar mijn passie ligt. De zoektocht stopte vrij snel nadat ik de vacature van Flinc ben tegen gekomen.

Met passie voor ondernemerschap en alles wat bij het bedrijfsleven komt kijken ben ik ervan overtuigd dat mijn toekomst hier zal liggen. Daarom zag ik Flinc als potentieel stagebedrijf om een hoop ervaring op te doen. Ik aarzelde geen moment om te solliciteren waarop een aangenaam sollicitatiegesprek volgde met als resultaat dat ik de nieuwe stagiair ben van september 2017 tot februari 2018!

Maar wie ben ik eigenlijk?
Ik ben Carlo de Boer, een derdejaars Small Business & Retail Management student aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over (innovatief) ondernemerschap wat uitmondde in mijn eigen bedrijf. Helaas gaat een voltijd opleiding, bijbaantjes, vrije tijd en een eigen bedrijf niet goed samen, waardoor ondernemen nu op een laag pitje staat.

Daarnaast hou ik van wintersport. Jaarlijks ben ik te vinden in het mooie Oostenrijk waar ik ski- en snowboardlessen geef. Ik moet eerlijk zeggen, een beter “office” dan de bergen bestaat niet. Verder heb ik een duikopleiding gedaan tot duikinstructeur, speel ik veel piano en hou ik van lachen.

En wat ga ik doen binnen Flinc?
Voor Flinc ga ik verschillende werkzaamheden verrichten zoals marketingactiviteiten waaronder social media, het financieringsportaal FinDit up-to-date houden en het bezoeken van evenementen. Daarnaast ga ik nog een onderzoek uitvoeren om de dienstverlening van Flinc voor innovatieve start-ups en spin-offs te optimaliseren.

Kortom, een leuke leerzame tijd waarbij ik toch fulltime bezig kan zijn met innovatief ondernemerschap. Ik hoop een goede aanvulling te zijn voor Flinc en sta altijd open voor een praatje!

Ik heb er zin in!

Carlo de Boer