Actueel

Flinc aanwezig tijdens de innovaties sessies op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe!

Arjen Schol, Flinc

Geschreven door Arjen Schol op 30 maart 2016.

De Bedrijven Contact Dagen Drenthe geven jou de ideale mogelijkheid om, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen, ideeën op te doen, tips en tricks te krijgen van ervaringen deskundigen en natuurlijk ook om zaken te doen. BCCD rijkt jou de stok aan om in contact te komen met de doelgroep, om je kennis uit te bereiden en te delen. Dit heeft nieuwe inzichten, nieuwe invalshoeken en dus nieuwe kansen voor jouw bedrijf tot gevolg.

Grootste zakelijke event van Drenthe

Grote en kleine bedrijven van allerlei zakelijke branches zijn te vinden op de BCCD. Dit jaar vind het event plaats in de TT Hall in Assen en wordt het bezocht door 10.000 bezoekers. De BCCD is dan ook het grootste zakelijke evenement van Drenthe. Dit jaar zijn er nieuwe pleinen, thema’s en bijeenkomsten.

Innovatieplein

Wij zijn op 5 en 6 april te vinden op het innovatieplein. Hier kun jij als innovatieve ondernemer uit Noord-Nederland terecht wanneer je nieuwschieting bent naar subsidie- of financieringsmogelijkheden. Jij krijgt de kans om jouw innovatieve idee in 2 minuten aan een deskundig pannel uit te leggen. Het panel bestaat uit een medewerker van het SNN, de provincie Drenthe, Flinc/NOM/MKB fonds Drenthe en een subsidie-adviseur. Je idee wordt getoetst aan de hand van subsidie en financieringsmogelijkheden. Binnen 15 minuten weet jij of je voorstel haalbaar is.

Wanneer je voorstel haalbaar is is er een subsidie-adviseur aanwezig om jouw aanvraag concreet te laten opstellen en je plan uit te werken. Wanneer je een geweldig innovatief idee hebt maar nog niet in aanmerking kunt komen voor financiering is Flinc er om je te helpen bij het investorready maken van je Business Plan.

Aanmelden

Aanmelden kan ter plekke, maar bij voorkeur vooraf. Je aanmelding kun je, voor 5 april sturen naar post@drenthe.nl of telefonisch doorgeven via (0592) 365005. Deelnemers ontvangen een gratis entreekaart. Stuur vooraf kort je idee toe (maximaal 1 A4), dan kunnen de panelleden zich vast inlezen.