Actueel

Flinc heeft een nieuwe stagiaire!

Arjen Schol, Flinc

Geschreven door Arjen Schol op 12 februari 2016.

Beste ondernemers en investeerders,

 

Sinds maandag 8 februari mag ik mijzelf de nieuwe stagiaire van Flinc noemen!

Na lang in spanning afgewacht te hebben, was het afgelopen maandag dan eindelijk zo ver. Ik mocht, vol smart, beginnen met de stage bij Flinc.

Flinc is een onderdeel van NV NOM en is gevestigd in het zelfde gebouw. Naast Liesbeth, Arjen en Jens heb ik er dus ineens 47 nieuwe collega’s bij. De collega’s zijn super gastvrij en ik voel mij onwijs welkom bij deze grote familie van Nommers.

Maar goed, genoeg geneuzel, ik zal mij even voorstellen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Small Business and Retail Management. Deze opleiding benadrukt alle aspecten van het (zelfstandig)ondernemerschap. Van recht tot boekhouden, marketing en meer, alles komt in deze opleiding naar voren.

Bij Flinc kan ik vrijwel alles wat ik tijdens mijn opleiding geleerd heb, in de praktijk toepassen. Naast mijn stage werk ik in het weekend in de horeca. Dit is weer compleet anders maar ook onwijs leuk. De komende vijf maanden kom ik het Flinc team vijf dagen in de week ondersteunen met dagelijkse bezigheden, waaronder marketing activiteiten, de website en het nieuwe investeerdersportaal. Ook mag ik mee naar bijeenkomsten, events en masterclasses. Naast deze activiteiten zal ik ook een marktonderzoek uitvoeren.

Met mijn frisse kijk en kritische blik hoop ik een waardevolle toevoeging te kunnen zijn voor het Flinc Team.

Tot snel en groet,

 

Madelon Vos