Actueel

Masterclass: meer uit jezelf en je onderneming halen

Arjen Schol, Flinc

Geschreven door Arjen Schol op 12 mei 2016.

Vraag jij je ook wel eens af; Waarom er met sommige mensen geen klik lijkt te zijn? Of, hoe jij overkomt bij anderen? Waarom, je het lastig vindt om de prijsonderhandeling aan te gaan? Hoe het kan dat je irritatie hebt aan het gedrag van een klant of collega? Dat je achteraf pas door heb dat je offerte uitgebreider had moeten zijn? Of, dat je in een gesprek te snel ter zake bent gekomen?

Kom dan op woensdag 1 juni om 09:30 naar de masterclass Meer uit jezelf en je onderneming halen! Aan deze masterclass nemen samen met jou nog een twintigtal ondernemende mensen uit verschillende branches deel. Je krijgt inzicht in verschillen tussen mensen en inzicht in jezelf. Wij gaan in op hoe jij verschillende gedragsstijlen snel kunt herkennen en hoe je daar het beste op kunt reageren. Uiteindelijk geeft deze masterclass praktische handvatten om mensen effectiever te laten communiceren.

Hierdoor wordt er meer rendement gehaald uit de relaties met klanten, dit resulteert in meer en een betere omzet. Deze masterclass wordt door Flinc in samenwerking met  www.de-noorderlingen.nl en trainer Martin Vos van www.foxsupport.nl georganiseerd.

datum/tijdstip:              woensdag 1 juni van 09:30 – 12:30

locatie:                                kantoor NOM, Paterswoldseweg 810 te Groningen

kosten:                                gratis voor deelnemers  van Flinc, i3event en de Noorderlingen

Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname op volgorde van binnenkomst aanmelding.

Tot woensdag 1 juni!

Namens team Flinc en de Noorderlingen.

Aanmelden

Is deze masterclass echt wat voor jou, meld je dan nu aan !