Actueel

Rick van Geloven deelt zijn ervaring over de samenwerking met Flinc.

Arjen Schol, Flinc

Geschreven door Arjen Schol op 04 maart 2016.

Mijn naam is Rick van Geloven, woonachtig in Groningen en tijdens mijn studie Small Business and Retail Management heb ik mijn eigen onderneming opgericht. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het verdienen van mijn eigen centjes, door inkoop en verkoop van goederen te realiseren. Ik wilde altijd al mijn eigen product ontwikkelen, maar wat?

 

Belieff

De oprichting van mijn bedrijf begon vanuit frustratie en dat waren mijn koude voeten gedurende de wintermaanden, als ik moest plaatsnemen in de Dug-out tijdens een voetbalwedstrijd. Hier moest verandering in komen en daarom ontwikkelde ik mijn eigen product; de Dug-deken, en richtte mijn bedrijf Belieff op.

Investeren om te groeien

Inmiddels heb ik mijn bedrijf kunnen uitbouwen naar verschillende segmenten met verschillende producten en zitten meerdere partijen er dankzij Belieff warmpjes bij. Als je met je bedrijf een groei wilt doormaken, is het nodig dat er geïnvesteerd wordt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van investeringen, maar welke mogelijkheid is de juiste en past bij jou en jouw onderneming? Mede door dit vraagstuk ben ik in aanraking gekomen met Flinc. Via Liesbeth Omvlee kwam ik al snel in gesprek met een investeerder die geïnteresseerd bleek te zijn om te investeren. Het begin was er.

Matching

Na een aantal gesprekken en concept ontwikkelingen heeft de desbetreffende investeerder er toch voor gekozen om niet te investeren. De interesses lagen verder uit elkaar dan in eerste instantie leek. Uiteraard kan dit gebeuren, maar hoe ga je dan verder? Flinc begeleidt mij nog steeds met financiële vraagstukken en wij zijn samen opzoek naar een passende (investerings)match. Geld is één ding, maar er moet ook een klik en vertrouwen zijn. Flinc houdt hierin rekening met mijn wensen en geeft mij vertrouwen dat er uiteindelijk een investeerder gevonden gaat worden.

Doorzetten

In de toekomst blijf ik mijn financiële vraagstukken voorleggen aan Flinc en zullen wij de zoektocht naar de beste match doorzetten totdat het gelukt is. Het vertrouwen en de ambitie zijn er zeker!

Ben jij op zoek naar warmte? Geloof in Belieff, want Belieff houdt je warm! www.belieff.nl