Actueel

Uitbreiding team Flinc

Geschreven door Wouter de Vries op 25 mei 2018.

Sinds kort is Wouter de Vries toegevoegd aan team Flinc. Wouter heeft een Bachelor diploma Commerciële Economie met een specialisatie Financial Services Management op zak. Na zijn studie heeft Wouter enkele jaren als accountmanager gewerkt, mede op het gebied van (online) marketing en social media. Door zijn studie- en werk achtergrond heeft hij een brede binding mét en interesse in (innovatief) ondernemerschap.

@Wouter, waarom zouden ambitieuze ondernemers het gesprek met jou aan moeten gaan?

“In Noord Nederland beschikken we over een breed en hoog opleidingsklimaat. Daarnaast is er een mooie diversiteit aan branches en sectoren waarin in rap tempo ontwikkelingen worden doorgemaakt. Daarbij kennen veel ondernemers de weg naar financiering niet of slechts voor een deel. Flinc is de verbinder tussen ondernemer en investeerder en daarbij ondersteunen we deze ondernemers als het gaat om het zogenaamd ‘investor-ready’ maken van een ondernemingsplan. Daarbij komen verschillende onderwerpen aan bod:

Hoe ziet de potentiële afzetmarkt eruit?
Hoe wordt de marketing ingericht?
Wat is het verdienmodel en de groeipotentie?
Wat is een passende financieringsstructuur?

 Zo zijn er vele vragen waar over nagedacht moet worden. Hoe beter doordacht en onderbouwd, hoe groter de kans van slagen. Naast ondersteuning en advies heeft Flinc een groot netwerk aan investeerders binnen en rondom de NOM (Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij), maar ook is er een eigen investeerdersportaal.

Ik breng deze mogelijkheden graag onder de aandacht bij innovatieve ondernemers. Ik heb dan ook erg veel zin om met enthousiaste ondernemers het gesprek aan te gaan, die met passie en beleving denken in kansen en mogelijkheden om hun bedrijf succesvol door te laten groeien.”

Ook nieuwsgierig geworden over wat Flinc voor jou als innovatieve ondernemer kan betekenen? Neem contact op met Wouter en ga het gesprek aan!