Actueel

Even voorstellen

Geschreven door Xander Gessel op 12 april 2018.

Mijn naam is Ytsen van der meer. 26 jaar geleden ben ik in Leeuwarden geboren. Sinds kort ben ik weer woonachtig in Groningen, waar ik tijdens mijn studie al een periode gewoond heb. Ik ben in het bezit van een Master Strategy & Innovation Management van de RuG. Met dit diploma heb ik het afgelopen jaar werkervaring opgedaan als business analist en strategisch adviseur bij Koning & Hartman consultants in Amsterdam. Hier heb ik kennis gemaakt met allerlei verschillende facetten van bedrijfsvoering, waarin ik veel bezig ben geweest met het analyseren van de business, marktsegmenten en concurrentie.

Waar ga ik mij de komende tijd mee bezig houden?

Zoals jullie weten is Flinc de schakel tussen innovatie en financiering. Wij zien echter ook een groeiende hoeveelheid financieringsaanvragen vanuit de markt komen die niet per se met innovatie te maken hebben. Deze financieringsvraagstukken komen vanuit MKB ondernemers die willen groeien, impact hebben op de werkgelegenheid in Noord-Nederland en hiervoor financiering zoeken. Vanuit de provincie Groningen is Flinc gevraagd om opnieuw de verbindende factor te zijn, maar ditmaal tussen groei-ambitie en financiering. Ik zal voor Flinc deze ondernemers in de provincie Groningen gaan ondersteunen bij hun financieringsvraagstuk, zodat ondernemers goed voorbereid aan tafel komen te zitten bij een potentiële financier. Daarvoor zal ik ook gaan samenwerken met verschillende kennispartners uit de markt. Vervolgens wordt een match gemaakt met één of meerdere financiers uit het uitgebreide financieringsnetwerk van Flinc.

Kortom: een rol waarin het opbouwen van een netwerk van financiers, intermediairs en verschillende cluster specifieke partijen erg belangrijk is. Ik kijk er daarnaast erg naar uit om gezamenlijk de groeiplannen van Groningse ondernemers naar een hoger niveau te tillen en gefinancierd te krijgen.

Uiteraard sta ik ervoor open om nader kennis te maken. Kan ik iets voor jou betekenen? Ik ben bereikbaar via de volgende contactgegevens: vandermeer@flinc.nl & 06 55708391. Daarnaast kun je mij persoonlijk vinden via: http://www.linkedin.com/in/ytsenvandermeer

Ytsen