Als startende ondernemer kom je uitdagingen tegen waar je niet altijd zelfstandig uitkomt. Binnen mijn rol als Projectmanager Flinc is het mijn passie om ondernemers die ondersteuning nodig hebben op het gebied van businessplannen en financiering te begeleiden. Samen sta je sterker!

Ik ben opgegroeid in Westervelde (Drenthe), heb daarnaast een aantal jaren in Leiden gewoond, maar het Noorden met zijn prachtige natuur en de fantastische nuchtere mentaliteit onder de inwoners heeft ervoor gezorgd dat ik weer terug ben waar ik me als noorderling thuis voel. Ik heb een medische achtergrond met sterke commerciële inslag. In het verleden heb ik zowel in de bouwsector gewerkt met financiële plannen als in de medisch technologische sector op het snij-vlak van innovatie en financiering. Daarnaast heb ik binnen een netwerkorganisatie op het gebied van sport gewerkt als verbinder tussen kennisinstellingen, mkb, overheid en sportorganisaties.

Binnen team Flinc heb ik de mogelijkheid mijn kennis en ervaring in te zetten bij het ondersteunen van innovatieve bedrijven met een financieringsvraagstuk. Ik laat mij graag verassen door alle innovatieve plannen, producten en diensten uit de verschillende sectoren. Als strateeg bied ik ondernemers nieuwe inzichten, leg ik zo af en toe de vinger op de zere plek, denk ik mee over de beste route en leg ik verbindingen met financiers of andere relevante partijen uit ons netwerk.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst buiten. In het weekend kan je me in het wild spotten op mijn racefiets of te paard. Daarnaast houd ik me veelvuldig bezig met onze dravers (renpaarden), waar ik mede-eigenaar van ben.

Heb jij hulp nodig bij jouw businessplan, of ben je benieuwd of ik ook jou kan begeleiden naar een financiering? Neem dan contact met mij op. Niet geschoten is altijd mis!