Investeerders

Ben jij een ervaren of onervaren investeerder en op zoek naar innovatieve ondernemers? Of je nu alleen een interessante investering wilt doen met kans op een hoog rendement of naast je investering actief wil bijdragen aan innovatieve bedrijven: Flinc helpt je bij het vinden van de juiste match, je golden ticket!

Filteren van ideeën en proposities

Filteren van ideeën en proposities

Flinc begrijpt dat jij geen tijd en zin hebt om honderden plannen door te nemen, maar wél wilt investeren in een goed idee. Daarom verzorgt Flinc de screening van de ideeën van innovatieve ondernemers die op zoek zijn naar financiering!

Wij zorgen ervoor dat alleen de meest innovatieve ideeën door de screening komen. De ondernemers hebben dan een uitgewerkt en actiegericht businessplan klaar. Is er een perfecte match met jou? Dan pas leggen we het idee aan je voor. Ga je in gesprek met de ondernemer, dan weet je dus zeker dat hij goed voorbereid is. Het enige dat jij hoeft te beslissen is of je deze kans op hoog rendement aangrijpt!

Flinc is er voor investeerders

Flinc is er voor investeerders

Flinc heeft een groot netwerk van investeerders – de een gepokt en gemazeld, de ander net gestart. Flinc biedt uitgebreide begeleiding aan een grote variëteit van investeerders en helpt hen bij het maken van keuzes. Van de vraag in welke sector en type bedrijf je wilt investeren tot het zoeken van de juiste mede-investeerder: Flinc schakelt graag voor je!

Trackrecord

Trackrecord

Flinc heeft al vele trajecten mogen begeleiden. Sinds de start hebben we, samen met de ondernemers, zo’n 117 ideeën investor ready gemaakt. 50 daarvan zijn uiteindelijk gefinancierd. De innovatieve ideeën in Groningen, Friesland en Drenthe variëren van apps, water technology en health tot agrofood, energy en life sciences. In de meeste gevallen gaat het om financiering van een paar ton.

Toegankelijk

Toegankelijk

Ben je op zoek naar een interessante investering met kans op een hoog rendement? Dan horen we graag van je! Wil je liever eerste even kijken welke interessante proposities Flinc voor jou als investeerder in de aanbieding heeft? Dan kun je terecht in ons investeerdersportaal FinDit, waar je 24/7 kunt zoeken naar interessante proposities.

Heb je een innovatief idee gevonden waar je graag meer over zou willen weten? Neem contact op met een van de projectmanagers van Flinc. We onderzoeken graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Flinc helpt mij om passende start-ups te vinden om in te investeren en een begeleidende rol in te spelen. De professionaliteit en vriendelijkheid van dit traject maakt het enorm plezierig voor mij.

Eugenio Leijten Pabulum

Actuele proposities

Onderstaand een propositie uit investeerdersportaal FinDit.

MADDfunding

MADDfunding heeft er inmiddels voor gezorgd dat men op de meest eenvoudige manier online goede doelen kan steunen. Gebruikers van de MADDfunding tool (plug-in) steunen gratis het gekozen goede doel, doordat de aan de gebruiker getoonde advertenties geld opleveren. Door zelf een profiel aan te maken, kiest de gebruiker ervoor wat wel en wat niet gedeeld mag worden met adverteerders. Uiteindelijk wil MADDfunding de gebruiker totale controle geven over het internetgebruik en de daaraan gekoppelde waarde. De online waarde van de gebruiker wordt op deze manier voor een groot deel gedoneerd aan een goed doel, een deel gaat naar de publisher en een klein deel gaat naar MADDfunding.

Lees verder

Aanmelden als investeerder

Heb je interesse in de mogelijkheden die Flinc aan jou als investeerder te bieden heeft? Ben je op zoek naar een mooie samenwerking tussen jou en een innovatieve ondernemer? Flinc biedt je toegang tot de meest innovatieve, actuele en beste investeringskansen!

Meld je aan voor ons investeerdersnetwerk en krijg als eerste toegang tot prachtige investeringskansen. Door aan te sluiten bij het netwerk van Flinc blijf je op de hoogte van nieuwe kansrijke projecten én is de kans groot dat we jou benaderen voor een mooie investeringsmogelijkheid.

  • Als investeerder hoef je niet in Noord-Nederland te wonen.
  • De minimale investering bij Flinc is € 50.000,-
  • Ben je een investeerder, maar nog niet zo ervaren? Flinc begeleidt je graag!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je direct contact hebben met één van onze projectmanagers?