Flinc wijst de weg naar financiering bij gezonde groeiambities

Flinc wijst de weg naar financiering bij gezonde groeiambities

Wat we doen
Het etiket ‘innovatief’ is voortaan niet meer de belangrijkste voorwaarde om aan te kloppen bij Flinc. Naast innovatieve startups en spin-offs helpen wij binnen de provincie Groningen óók gezonde MKB-ondernemingen met ‘gewone’ groeiambities op weg als zij financiering nodig hebben voor hun plannen.

"Vooruitgang ontstaat uit allerlei vormen van vernieuwing, variërend van productverbetering tot uitbreiding van de productiecapaciteit"

Ellen Ploeger Flinc

Werkwijze

Met ons netwerk en expertise vormen wij vooral een verbindende schakel om ondernemers op weg te helpen. Binnen één of enkele adviesgesprekken kan Flinc de financieringsbehoefte aanscherpen en logische vervolgstappen schetsen. Indien nodig verwijzen wij naar geschikte marktpartijen die kunnen helpen om uitbreidings- of verbeterplannen investor ready te maken. De Groninger Ondernemersregeling – dat zijn vouchers voor advies – kan daarbij goed van pas komen. Is de financieringsaanvraag eenmaal op orde, dan maakt Flinc een match met passende investeerders. Hiervoor rekenen we € 250,- bemiddelingskosten (exclusief btw).


expertise
netwerk
financiering

De disclaimers

De projectmanagers helpen en ondersteunen je waar ze kunnen. Wel zitten er een aantal disclaimers aan het traject:

  • De projectmanagers van Flinc ondersteunen je en reiken de tools aan die je nodig hebt, maar schrijven geen businessplan voor je.
  • Flinc kan je adviseren op het gebied van subsidies en het aanvragen van regelingen, maar kan ze niet voor je indienen.
  • Hulp bij de dealstructuur en ondersteuning tijdens de onderhandelingen doen we graag voor je, maar je voert zelf de onderhandelingen uit. Een andere optie is het inschakelen van een onafhankelijk adviseur; daar kunnen we je wél bij helpen.

Welke criteria gelden er?

Als ondernemers stappen willen zetten met hun bedrijf, kijken wij vooral naar de impact op de noordelijke economie en werkgelegenheid. Innovatie juichen we van harte toe, maar is in Groningen nu dus niet meer de belangrijkste voorwaarde voor onze inzet. Wij zijn er voor gezonde, ambitieuze MKB-ondernemingen die kapitaal vanaf € 50.000,- nodig hebben om hun (groei)plannen te realiseren en daar passende financiering voor zoeken. Vooruitgang ontstaat immers uit allerlei vormen van vernieuwing, variërend van productverbetering tot uitbreiding van de productiecapaciteit.

Doe de check

Beantwoord onderstaande vragen om erachter te komen of jij en Flinc een match zijn!

  • Ben je een ondernemer gevestigd in Groningen?

  • Ben je op zoek naar financiering voor nieuwe producten/diensten, nieuwe afzetmarkten en/of nieuwe verdienmodellen?

  • Creëren jouw ambities impact en/of werkgelegenheid?

  • Gefeliciteerd!

    Jouw idee komt in aanmerking voor een Flinc financieringstraject. Vul je gegevens in, dan nemen de projectmanagers van Flinc binnenkort contact met je op. Zelf contact opnemen met Flinc? Bel dan naar 050 521 44 44.

Wij vragen eenmalige kosten voor deelname van € 250,-.Hiervoor krijg je professionele bedrijfskundige- en managementondersteuning afgestemd op jouw behoeften. Tevens kan je gebruik maken van het (financierings-) netwerk van Flinc. (exclusief BTW)

Heb je nog vragen?

Is er iets niet helemaal duidelijk of wil je direct contact opnemen met één van onze projectmanagers?